Om Anders Skogs & Trädgårdstjänst0D0P2264-001

Vi på Anders Skogs och Trädgårdstjänst vill ge dig tid över till annat än arbete i din skog eller trädgård. Företaget startades 2013 av Anders Jarlberger. Anders och hans kollegor har över 15 års erfarenhet av yrket. Tack vare vår breda kompetens och erfarenhet av branschen kan vi erbjuda en stor bredd av tjänster.

Vi utför arbete åt både privatpersoner och företag i hela Östergötland och delar av Kalmar län. Vi arbetar efter tre ledord: kvalitét, ansvar och pris.

Du som kund hos oss ska förvänta dig en hög kvalitét på arbetet vi utför. Både i resultatet, utförandet, men också i kontakten med oss. Vår kund är alltid viktigast.

Vi tar ansvar. Med ansvar menar vi delar så som, rätt försäkringar, rätt certifieringar, och ansvar för att vårt arbete blir utfört, i tid och på rätt sätt. Vi vill att du som kund ska ställa krav på oss, det är bland annat så vi blir ännu bättre. Vi innehar naturligtvis F-skatt.

Kunden ska betala rätt pris för våra tjänster. När du låter oss arbeta för dig har du rätt till RUT-avdrag vilket ger dig upp till halva vår arbetskostnad i reducering. Vi tar inga överpriser och arbetar aldrig mer tid än vad som är nödvändigt för att uppnå det resultat som vår kund önskar.

Läs mer om RUT-avdraget på skatteverket.se.

Kontakt

Anders Skogs & Trädgårdstjänst AB
Råda Henriksberg
614 93 SÖDERKÖPING

Telefon: 0734-13 66 36
E-post: andersj576@gmail.com

Utnyttja möjligheten till

RUT-avdrag!