vintertjanster_andersskogsochtradgrardstjanstVintertjänster

Även på vintern arbetar vi. Vi tar utför främst skottning och sandning av gångar. Vi arbetar åt både privatpersoner, företag och fastighetsägare. När ni anlitar oss för att ta hand om er snö och is kan du förvänta dig att arbetet är utfört utifrån den tid vi bestämmer.

Du kan anlita oss både för en säsong, där vi håller en beredskap, men också för enskilda tillfällen. Vi utför snöröjningsarbeten i Linköping, Norrköping, och Söderköping.

Vi arbetar främst med skottning för hand, där vi kan ta hand om exempelvis gångar, och garageuppfarter. Vi tar även hand om sandning och eventuell annan halkbekämpning.

istappar_andersVi innehar även utbildning för skottning av tak. Detta gör att vi kan hjälpa dig med bortforsling av snö högra höjder på ett säkert sätt både för personalen och för de som finns på marken. Vi kan även hjälpa till med att ta bort istappar eller snömassor som riskerar att falla ner och orsaka skada.

Snöröjningsarbeten går under RUT-avdraget. När vi arbetar med vanlig snöröjning blir kostnaden 255 kr per timme (inkl. moms).

För arbeten med snöröjning på tak eller annan hög höjd ges pris på offert.

Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa er med snöröjning och sandning.

 

Kontakt

Anders Skogs och Trädgårdstjänst AB
Råda Henriksberg
614 93 SÖDERKÖPING

Tel: 0734-13 66 36
E-mail: andersj576@gmail.com

Utnyttja möjligheten till

RUT-avdrag!